proBewerken

happy

Voor je beroep fotograferen vraagt weer andere disciplines als voor de lol wat foto’s maken.
De klant verwacht van u het beste plaatje en het maakt de klant niet zoveel uit of u wel over genoeg licht beschikt. De klant geeft u de opdracht om een aantal schitterende foto’s af te leveren. Daar betaald de klant voor, dus moet u alles in het werk stellen om een top-product af te leveren. Ziet u zichzelf als een 19 jarige die 120 km/u door de bebouwde kom rijdt, of als Michael Schumacher - die zich binnen de bebouwde kom wel aan de snelheid houdt, een professional dus?

In deze workshop gaan we in op hoe u het maximale uit de gegeven omstandigheden en commercie kunt halen. Een snelle cursus nabewerking - Adobe Photoshop - nemen we ook mee.

We bespreken o.a.

* Hoe een nog beter resultaat halen uit de gegeven omstandigheden?
* Creativiteit.
* Kostenbesparing - hoe wel?
* Kansen en bedreigingen.
* Uw zwakke en sterke punten als professional
*
Hard- en software
* Belichting, maar nu optimaal
* Wat verder ter tafel komt.

De hand-out wordt tijdens deze workshop samengesteld - door u en mij (ons), afhankelijk waar bij u de nadruk op ligt (interesses liggen). Kortom: geen standaard workshop!

Heeft u een verzoek voor een onderwerp tijdens de workshop, geef dit dan aan of neem contact met ons op voor details. Wij staan open voor uw suggesties.

Mocht u zich voor deze workshop willen opgeven dan gaarne vermelden met wat voor materiaal u nu werkt. Na deze workshop van 4~5 uur (start is om 8:30 ~ 9:00 uur) heeft u diverse ideeën opgedaan die u direct in de praktijk kunt toepassen. Waarbij de nadruk zal liggen op kwaliteit, creativiteit, kostenbesparing en uw ‘nieuwe’ kansen.

De prijs van deze workshop is €xxx,xx (exclusief B.T.W.) inclusief koffie of thee.

Betaling dient twee weken voor aanvang van de cursus overgemaakt te zijn op rekening van Fotografie Ron Feller. Na inschrijving krijgt u een factuur toegezonden.

bos