under construction

printen

Voor je beroep fotograferen vraagt weer andere disciplines als voor de lol wat foto’s maken.
De klant verwacht van u het beste plaatje en het maakt de klant niet zoveel uit of u wel over genoeg licht beschikt. De klant geeft u de opdracht om een aantal schitterende foto’s af te leveren. Daar betaald de klant voor, dus moet u alles in het werk stellen om een top-product af te leveren. Ziet u zichzelf als een 19 jarige die 120 km/u door de bebouwde kom rijdt, of als Michael Schumacher - die zich binnen de bebouwde kom wel aan de snelheid houdt, een professional dus?

In deze workshop gaan we in op hoe u het maximale uit de gegeven omstandigheden en commercie kunt halen. Een snelle cursus nabewerking - Adobe Photoshop - nemen we ook mee.

We bespreken o.a.

* Voordelen om het printen in eigenbeheer te houden.
* Creativiteit.
* Kostenbesparing - hoe wel?
* Wat kunt u allemaal met een eigen foto-printer.
* Hard- software opties
* wat verder ter tafel komt.

De hand-out wordt tijdens deze workshop samengesteld - door u en mij (ons), afhankelijk waar bij u de nadruk op ligt (interesses liggen). Kortom: geen standaard workshop!

Heeft u een verzoek voor een onderwerp tijdens de workshop, geef dit dan aan of neem contact met ons op voor details. Wij staan open voor uw suggesties.

Mocht u zich voor deze workshop willen opgeven dan gaarne vermelden met wat voor materiaal u nu werkt. Na deze workshop van 3~4 uur (start is om 8:30 ~ 9:00 uur) heeft u diverse ideeën opgedaan die u direct in de praktijk kunt toepassen. Waarbij de nadruk zal liggen op hard- en software, instellingen, creativiteit en kostenbesparing.

De prijs van deze workshop is €xxx,xx (exclusief B.T.W.) inclusief koffie of thee.

Betaling dient twee weken voor aanvang van de cursus overgemaakt te zijn op rekening van Fotografie Ron Feller. Na inschrijving krijgt u een factuur toegezonden.

potter